Αποτρίχωση

Η τριχοφυΐα είναι αντιαισθητική και ανεπιθύμητη για όλες. Και η αλήθεια είναι ότι από μικρή ηλικία πλέον οι γυναίκες βάζουν στο πρόγραμμά τους την «απαλλαγή» της. Αποκτείστε δέρμα απαλό, σαν μωρού, με ασφαλή τρόπο μόνο στο Privé Beauty & Spa. Προσφέρουμε μεθόδους για να διαλέξετε – ή να σας προτείνουμε – που θα σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα στα πόδια, στο μπικίνι, στις μασχάλες, στο πρόσωπο, παντού.

Φωτοαποτρίχωση IPL

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!
Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος Παλμικού Φωτός IPL, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο Prive Beauty & Spa διαθέτουμε τα καλύτερα μηχανήματα της αγοράς, εξασφαλίζει γρήγορη, ευέλικτη και ασφαλή αποτρίχωση. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η φωτοαποτρίχωση μειώνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα κατά 70-80%, αφήνοντας μόνο το χνούδι.
Με την Φωτοαποτρίχωση IPL εκατοντάδες θύλακες καταστρέφονται σε κάθε παλμό. Οι τρίχες που εκτέθηκαν στο έντονο παλμικό φως, αποβάλλονται από το δέρμα με φυσικό τρόπο μετά από 1 εβδομάδα, αφήνοντας το λείο και απαλό. Η Φωτοαποτρίχωση IPL είναι κατάλληλη για κάθε σημείο του σώματος και επιτρέπεται ακόμα και το καλοκαίρι, εποχή που άλλες μέθοδοι απαγορεύονται!
Επίσης έχει άριστα αποτελέσματα σε άτομα που με τις άλλες μεθόδους παρουσίαζαν ψευδοθυλακίτιδα. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, χωρίς βελόνες. Επιτρέπεται για όλες τις ηλικίες από 16 ετών και άνω.
Νιώστε το δέρμα σας απαλό σαν μωρού.

Ριζική αποτρίχωση με ηλεκτρόλυση

Άλλη μια μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης, άλλης τεχνολογίας. Αυτή τη φορά με χρήση ρεύματος.
Ηλεκτρόλυση είναι η μέθοδος όπου μια πολύ λεπτή βελόνα εισχωρεί στον τριχικό θύλακα και απελευθερώνει υψίσυχνο ή συνεχές ή συνδυασμό των 2 ρευμάτων. Αυτή η μέθοδος τραυματίζει και στη συνέχεια καταστρέφει τον θύλακα της τρίχας. Χρειάζεται μια σειρά συνεδριών για να καταστραφεί τελείως ο θύλακας. Η τρίχα καταστρέφεται μόνο όταν βρίσκεται στο στάδιο της αναγέννησης.

Κερί

Το γνωστό σε όλες μας, κερί. Οι τρίχες απομακρύνονται για διάστημα 25 -30 ημερών και η αποτριχωμένη περιοχή παραμένει απαλή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για να ενημερώνεστε για τα νέα του Prive Beauty & Spa

EnglishGreek